ZOHD Nano Talon 860mm Wingspan AIO HD V-Tail EPP FPV RC Airplane PNP With Gyro

ZOHD Nano Talon 860mm Wingspan AIO HD V-Tail EPP FPV RC Airplane PNP With Gyro
  • Sellertopshopper.us
  • List PriceUS$129.99piece
  • Sale PriceUS$129.99piece
  • ShippingFree Shipping
  • Ratings3,8 (143)

Product Description

Features:

DSO NANO PRO is a full function, high utility, high performance and cost-effective handheld oscilloscope for the maintenance industry and the R & D industry.The oscilloscope has a real-time sampling rate of up to 200MS/s and a 30MHz analog bandwidth. With complete triggering function (single, normal, automatic), both the periodic analog signal and the aperiodic digital signal can be used freely.Large time base scanning mode can monitor slow level changes. Equipped with high efficiency one button AUTO, the measured waveform can be displayed without complicated adjustment.Display the High Definition LCD screen equipped with 2.4 inch 320*240 resolution IPS full vision technology, the visual effect is very good, eye protection, the oscilloscope on the market is almost used cheap TN screen, screen fan white. Extremely convenient and fast waveform storage function, built-in 64M storage space, the maximum storage of 2000 waveform pictures. Powerful waveform file manager, support thumbnail browsing, viewing, details view, flip, delete and other functions. Built in 3000mAh rechargeable lithium battery can be continuously charged for 10 hours at one time. Day mode and night mode can be changed according to their own preferences.

Specification:

Analog band width: 30MHz
Maximum real time sampling rate: 200MS/s
Time base range: 50s~125ns
Triggering function:single, normal, automatic(both the periodic analog signal and the aperiodic digital signal can be used freely.)
Storage depth: 128KB
Input resistance: 1M
Auto function:support
Voltage accuracy: ±2%
Frequency
accuracy: ±0.01%(high-precision)
Cursor type:Level X, level Y, trigger Y
Standby time: 10 hours
Measurement parameters: 11 kinds

Afterglow effect: 1~8 level (Adjustable)

Vertical sensitivity: 50mV/div ~ 200V/div
Maximum input voltage: 40V (1X probe), 800V (10X probe)
Coupling mode: AC/DC
Trigger edge: ascending / descending edge
Scan mode: support
Waveform Manager: support
Waveform storage: maximum storage of 2000 waveform pictures(Support thumbnail browsing, viewing, details view, flip, delete and other functions)
Power: built in 3000mAh rechargeable lithium battery
Size: 90mm x 70mm x 28mm

Screen indicator

1. 1X/10X mode indicator icon, this must be consistent with the 1X/10X switch settings on the probe handle, if the probe is 1X, then the oscilloscope will also be set to 1X, 1X input is the most able to measure the 40V voltage, 10X can measure 800V, do not enter the 40V voltage under the 1X probe, otherwise the oscilloscope will burn out.
2. Measured signal waveform
3. Baseline indicator icon, which indicates the position indicates the current position is 0V voltage.
4. Direction keyboard mode icons
5. Trigger edge indication Icon
6. Peak and peak of measured waveforms
7. The frequency of the measured waveform
8. Background dashed grid can be set or closed in MENU.
9. Trigger voltage indicator icon
10. Horizontal position of waveform
11. Residual power icon, green indicates residual power, contains arrows indicating that it is currently charging.
12. Trigger mode indicator icon, Single means single trigger, Normal means normal trigger, Auto means auto trigger.
13. Input coupling mode indicator, AC means AC coupling, DC means DC coupling.
14. Horizontal time base, which represents the length of time in a horizontal direction.
15. Run the pause indicator icon, RUN means running, STOP indicates a pause.
16. Vertical sensitivity, representing the voltage represented by a large grid in the vertical direction.

Direction keyboard mode description

>Click the "MODE" button to turn the function of the upper and lower left and right keyboard in turn, and the display of the corresponding function icon in the lower left corner of the screen will be divided into three modes.
>[icons] for the zoom mode of the waveform, that is to adjust the vertical sensitivity and time base. Under this mode, the upper and lower keys adjust the vertical sensitivity (the amplification or attenuation of the signal), and the left and right keys adjust the time base (sampling rate).
>[icons] as the movement mode of the waveform, the waveform moves along with the direction indicated by the key, but only the vertical moving wave can not move right and left in the single / normal trigger mode, because the trigger point clock starts at the left starting point.
>In this mode, the upper and lower keys adjust the voltage threshold, the left key set triggers the edge as the drop edge, and the right key sets the trigger edge to the rising edge.


Analysis of common problems

1: why don't you get the machine after you get it?
Answer: maybe after the final test finished, the tester forgot to turn off the machine and put it in stock until it runs out. After receiving the goods, there is no electricity. Please use USB to charge for 5 minutes before recharging. Do not use the computer USB to charge, the USB power of the computer will be recharged, and the charge head of the mobile phone will be charged.

2: why is there no waveform in the test, and there is only one line on the screen.
Answer: please check if it is pause, if not, if not, if not, if not, if not, may be the input signal source has no signal output problem, also may be the probe line short circuit or circuit breakage, please use the multimeter to check the probe and signal source is normal, and then contact the manufacturer for after-sales service.

3: why the voltage value data is 0?
Answer: please adjust the vertical sensitivity and time base (sampling rate). At least a clear and complete periodic waveform is displayed on the screen, and the top and bottom of the waveform should be fully displayed on the screen, and the top is not chipped. The voltage value is correct at this time.

4: why is the frequency value of 0?
Answer: first, you need to ensure that the trigger mode is Auto, and the time base range is between 500mS~125nS. If it is in the required range, please adjust the vertical sensitivity and time base (sampling rate). At least a clear and complete periodic waveform is displayed on the screen, and the waveform should be triggered (fixed, not sloshing), the number of frequency values. It's just right.

5: why the duty ratio is 0?
Answer: first, you need to ensure that the trigger mode is Auto, and the time base range is between 500mS~125nS. If it is in the required range, it may be triggered without adjustment to the waveform, the trigger line is adjusted to the waveform between the waveform and will be fixed, and the screen needs to display at least 1 clear periodic waves, occupying the space ratio on the screen. The data is correct

6: Why are AC and DC coupled waveforms the same?
Answer: if the input signal is a symmetric AC signal (signal generator output signal), then whether the AC coupling or the DC coupling waveform is the same, if it is an asymmetrical AC signal or a DC pulsating signal, then the waveform will move up and down when the coupling is switched.

7: why is the waveform beating up and down when testing the signal?
Answer: set the trigger mode for "Auto" and press a "AUTO" button. If it is not solved, it may be that the clip on the probe is not grounded, or the probe clip end is broken. Please check the probe with a multimeter.

8: why does the waveform of the test keep shaking and can not be fixed?
Answer: you need to adjust the trigger voltage. In the trigger mode, you can adjust the trigger voltage by pressing the up and down keys. You need to hit the trigger line between the wave and the bottom. The waveform is triggered, and it is fixed, or into the MENU page, open "automatic 50%".

9: why can not capture the sudden pulse waveform, or digital logic signal?
Answer: press "TRIG" into "Single" single trigger mode or "Normal" normal trigger mode, then adjust the trigger voltage.

10: why do you measure a battery without a waveform?
Answer: the battery voltage signal is a stable DC signal, there is no curve waveform, in the DC coupling mode, and then adjust the vertical sensitivity, there will be a upwards or downward offset straight lines, if it is AC coupling, no matter how to adjust the waveform.

11: why charge resentment
Answer: it may be charged by laptop USB, and the output power of notebook USB is too small to fill up with 5V/1A.

12: why is the measurement of 220V power frequency 50Hz AC waveform very carton?
Answer: oscilloscope to display 50Hz low frequency signal, sampling rate needs very low to capture the 50Hz signal, the sampling rate is low, the oscilloscope will enter the waiting, so the performance is "changed card", all the oscilloscopes will change when the 50Hz signal will be changed, not because of the oscillograph card.

13: why is the VPP peak data below 220V V, not 220V or 310V?
Answer: the city electricity 220V is a symmetric AC signal, the positive peak voltage (Vmax) is +310V, the negative peak voltage (Vmin) is -310V, so the peak value of the VPP peak is 620V, the Vrms in the more parameters is the valid value, the effective value is 220V, the city electric voltage Vrms is in the 180~260V fluctuation, so the peak and peak value are in 510~733V range.

14: why the measured 220V waveform is not very standard sine wave, distortion?
Answer: the city electric power grid generally has pollution, contains more high order harmonic components, these harmonics superposition on the sine wave will show a distorted sine, normal phenomenon, the general city wave form is distorted, and the oscilloscope itself is not related.

15: why does the screen baseline (0V) and the left arrow (0V indicator) differ from each other in the absence of signal input?
Answer: please pull out the probe, pull out the USB line, press MENU to enter the menu page, and select "baseline calibration" for correction.

Strong warning:

When the input signal is >40V, do not forget to switch the switch on the probe handle to the 10X position, otherwise it may burn out the oscilloscope, especially measuring the 220V household electricity.

Package includes:


1 x DSO NANO PRO Oscilloscope
1 x 40MHz 10X Probe (3.5mm Turn BNC Switch Head)
1 x MINI USB Data Line
1 x English User Manual

Details pictures:


DSO NANO PRO Handheld Oscilloscope 30MHz Bandwidth 200M Sampling Rate 2.4 Inch IPS Full Vision Screen 320*240 Resolution Technology Built-in 64M Storage Built-in 3000mah Lithium Battery
DSO NANO PRO Handheld Oscilloscope 30MHz Bandwidth 200M Sampling Rate 2.4 Inch IPS Full Vision Screen 320*240 Resolution Technology Built-in 64M Storage Built-in 3000mah Lithium Battery
DSO NANO PRO Handheld Oscilloscope 30MHz Bandwidth 200M Sampling Rate 2.4 Inch IPS Full Vision Screen 320*240 Resolution Technology Built-in 64M Storage Built-in 3000mah Lithium Battery
DSO NANO PRO Handheld Oscilloscope 30MHz Bandwidth 200M Sampling Rate 2.4 Inch IPS Full Vision Screen 320*240 Resolution Technology Built-in 64M Storage Built-in 3000mah Lithium Battery
DSO NANO PRO Handheld Oscilloscope 30MHz Bandwidth 200M Sampling Rate 2.4 Inch IPS Full Vision Screen 320*240 Resolution Technology Built-in 64M Storage Built-in 3000mah Lithium Battery

DSO NANO PRO Handheld Oscilloscope 30MHz Bandwidth 200M Sampling Rate 2.4 Inch IPS Full Vision Screen 320*240 Resolution Technology Built-in 64M Storage Built-in 3000mah Lithium Battery
DSO NANO PRO Handheld Oscilloscope 30MHz Bandwidth 200M Sampling Rate 2.4 Inch IPS Full Vision Screen 320*240 Resolution Technology Built-in 64M Storage Built-in 3000mah Lithium Battery

DSO NANO PRO Handheld Oscilloscope 30MHz Bandwidth 200M Sampling Rate 2.4 Inch IPS Full Vision Screen 320*240 Resolution Technology Built-in 64M Storage Built-in 3000mah Lithium Battery

DSO NANO PRO Handheld Oscilloscope 30MHz Bandwidth 200M Sampling Rate 2.4 Inch IPS Full Vision Screen 320*240 Resolution Technology Built-in 64M Storage Built-in 3000mah Lithium Battery
DSO NANO PRO Handheld Oscilloscope 30MHz Bandwidth 200M Sampling Rate 2.4 Inch IPS Full Vision Screen 320*240 Resolution Technology Built-in 64M Storage Built-in 3000mah Lithium Battery

Similar Products